Рівне:

Створення та просування сайтів

Віктор Матчук бере участь у форумі «Влада і бізнес – партнери».

Останні новини 25-травня, 2009, 11:099 prov 1 110
Віктор Матчук бере участь у форумі «Влада і бізнес – партнери». Захід відбувається за участі Президента України Віктора Ющенка
Сьогодні, 25 травня, голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук бере участь у черговому форумі «Влада і бізнес – партнери», що проходить у Києві (Український дім, вул. Хрещатик, 2) за участі Президента України Віктора Ющенка.
До участі у форумі запрошено підприємців, керівників органів місцевого самоврядування, представників виконавчої центральної та місцевої влади.
Черговий форум «Влада і бізнес – партнери» традиційно присвячується обговоренню умов роботи бізнесу та аналізу стану української економіки. Зокрема, будуть обговорені першочергові заходи щодо підтримки малого та середнього бізнесу в Україні.
Центральним документом форуму стане Національна доповідь про стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні, яка буде презентована під час відкриття.
Також очікується, що на форумі буде схвалено проект Указу Глави держави про окремі питання усунення адміністративних бар'єрів для здійснення підприємницької діяльності під час світової фінансової кризи.
Виступ Президента України транслюватиметься в ефірі Національної телекомпанії України 25 травня 2009 року о 15.15 год, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору