Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 09-сер, 2007, 17:009 prov 1 051
Нагору ↑
КУЗНЕЦОВСЬК

Лікарі Кузнецовської медико-санітарної частини №3 вносили до переліку на платні послуги додаткові витрати. Тому діяльність ескулапів зацікавила Рівненське обласне відділення антимонопольного комітету України, яке порушило справи проти підприємства. Вищезгадані лікарні включали до калькуляцій на платні послуги з проведення обов’язкових медичних оглядів, що надаються населенню, оплату праці додаткового медперсоналу, додаткові аналізи та обстеження, які, згідно з чинними нормативними документами, не входять до обов’язкового переліку.

Нагору ↑
МЛИНІВ

У Млинові побувала знімальна група телеканалу ISTV, яка на базі державного технікуму ветеринарної медицини готувала телесюжет про бджолярів, яких тут готують, про пасіку, якою опікуються студенти. Та чи не найбільшу зацікавленість викликала інформація про „еротичні” вулики, в яких мешкають бджоли.

Нагору ↑
ОСТРОГ

3 серпня в ефірі Острозького районного радіомовлення начальник відділу освіти райдержадміністрації О.Коломис оприлюднив основні тези Соціальних ініціатив Президента України В.Ющенка. Тема виступу: „Підвищена стипендія студентам-сиротам та учням профтехучилищ”.


Нагору ↑
РІВНЕ

10 нових «Славут» видали в п‘ятницю, 3 серпня, інвалідам, які перебували в черзі при управлінні праці та соціального захисту Рівненської ОДА. Наступні машини для інвалідів, як кажуть в управлінні, надійдуть у вересні. Загалом же, за даними спеціалістів, у черзі на придбання авто записано понад три з половиною тисячі людей. З початку року нові транспортні засоби отримали понад 50 інвалідів.

Нагору ↑
САРНИ

У неділю місто відзначало свій 122 день народження. Цьогоріч Сарни відвідало дві делегації з Польщі — з міст Нідзіца та Новий Двір Гданський. Протягом дня у районному центрі відбувалися спортивні змагання. Мешканці та гості міста могли побачити виставку квітів, роботи народних умільців. А увечері відбувся концерт, розважальна програма та нагородження учасників конкурсів і виставок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору