Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницьку відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету

Хмельницька область 22-гру, 2009, 08:279 Lobanovskiy 914
21 грудня під головуванням Миколи Агаркова відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету.
Члени комісії розглянули близько двох десятків питань, які пропонуються до розгляду на черговій двадцять п'ятій сесії обласної ради.
Після детального обговорення комісія підтримала та схвалила винести на чергове пленарне засідання проект Звернення депутатів Хмельницької обласної ради щодо внесення змін та доповнень до законопроекту «Про швидкісні автомобільні дороги». У тексті проекту Звернення депутати пропонують включити в перелік автострад, які мають бути побудовані з 2010 року до «Євро-2012», автомагістраль через територію Хмельницької області за напрямком Вінниця - Хмельницький - Кам’янець-Подільський – Чернівці – кордон з Румунією. На думку депутатів, наявна ж зараз автомобільна мережа не в змозі повною мірою задовольнити зростаючі проблеми як вітчизняних, так і міжнародних перевізників.
Ще одне Звернення, яке пропонується до розгляду на чергову сесію, викликало у членів комісії чимало запитань та доповнень. Мова йде про Звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних рад, Київської та Севастопольської міських рад щодо необхідності вдосконалення спрощеної системи оподаткування суб’єктів малого підприємництва. Члени комісії запропонували даний проект рішення направити на доопрацювання.
Розглянувши питання "Про погодження пропозиції Міністерства охорони навколишнього природного середовища України щодо надання у користування ділянки надр з метою видобування підземних питних вод водозаборів "Діючий" та "Мукшинський" Кам'янець-Подільського родовища, розташованого у м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, спеціальний дозвіл на користування якою виставляється на аукціон", депутати запропонували вислухати позицію Кам'янець-Подільської міської ради.
Інші ж проекти рішень депутати підтримали та запропонували винести на розгляд сесії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору