Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань планування території, містобудування, архітектури та ЖКГ

Львівська область 16-лис, 2009, 15:159 Lobanovskiy 891
На засіданні постійної комісії з питань планування території, містобудування, архітектури та ЖКГ, яке днями відбулося у Львівській обласній раді, депутати заслухали інформацію про підготовку до опалювального сезону 2009-2010 років та підтримали рішення постійної комісії Львівської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу про винесення цього питання на розгляд сесії обласної ради.
Під час засідання було розглянуто звернення народного депутата України Олександра Горошкевича щодо вирішення проблем водопостачання та водовідведення у Дрогобицькому районі. Депутати обговорили питання можливості створення комунального підприємства з водопостачання та водовідведення в Дрогобицькому районі та звернулися в управління ЖКГ ЛОДА з проханням проаналізувати ситуацію з водопостачання в Дрогобицькому районі та надати рекомендації для вирішення проблеми.
Також депутати розглянули і схвалили Схему планування Львівської області та рекомендували ЛОДА розробити комплекс заходів для її реалізації.

Прес-служба Львівської обласної ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору