Рівне:

Створення та просування сайтів

«Рівнеоблводоканал» не може отримати відшкодування різниці в тарифах

Рівненська область 20-лис, 2009, 09:549 Lobanovskiy 960
Напрацювати реальний механізм відшкодування різниці в тарифах на оплату послуг з водопостачання та водовідведення, що надаються населенню за рахунок субвенції з державного бюджету до 1 січня 2010 року, – таку рекомендацію сьогодні прийняли члени постійної комісії обласної ради з питань бюджету фінансів та податків на своєму засіданні.
Про це повідомляє прес-служба обласної ради.


Рекомендації адресовані облдержадміністрації та РОВКП «Рівнеоблводоканал», які спільно і в найкоротші терміни мають знайти шляхи вирішення проблеми. За інформацією, яку депутатам надав заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Валерій Гуз, сума заборгованості, яка підлягає відшкодуванню на підприємстві складає 54,5 млн. грн. Водночас, немає схеми для відшкодування такої різниці.
Разом з тим, на засіданні комісії депутати погодили перерозподіл субвенції з Державного бюджету в 2009 році в розмірі 20 млн. грн. для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію та послуги з водопостачання та водовідведення відповідно до звернення облдержадміністрації для інших підприємств. Депутати також рекомендували головному фінансовому управлінню ОДА внести відповідні зміни до обласного бюджету на поточний рік відповідно до вимог чинного законодавства.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору