Рівне:

Створення та просування сайтів

Депутати Львівської обласної ради підтримують проведення у Львові Третього Міжнародного Конгресу Діаспори

Львівська область 20-лис, 2009, 14:309 Lobanovskiy 893
Відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань зв’язків з українцями за кордоном. Депутати розглянули питання про фінансову підтримку проведення у Львові Третього Міжнародного Конгресу „Діаспора як чинник утвердження держави України у міжнародній спільноті: сучасний вимір, проекція в майбутнє”. Організатором Конгресу, який проходитиме 23 – 25 червня 2010 року у Львові, виступає Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету „Львівська політехніка”. З інформацією про Конгрес перед депутатами виступила директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Ірина Ключковська.
Як зазначила Ірина Ключковська, найвагомішим результатом двох попередніх Конгресів (2006 р., 2008 р. за участю понад 700 учасників із 28 країн світу) було проведення Парламентських слухань Верховної Ради України 14 жовтня 2009 року на тему: Закордонне українство: сучасний стан та перспективи співпраці”, ініційованих Інститутом.
Депутати Львівської обласної ради підтримують проведення у Львові такого Конгресу. Щодо фінансової підтримки, то це питання буде розглядатися під час формування обласного бюджету на 2010 рік.
На засіданні також депутати розглянули і погодили Схему планування території Львівської області та Тимчасові регіональні правила забудови Львівської області.

Прес-служба Львівської обласної ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору