Рівне:

Створення та просування сайтів

На ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» відбулося відкриття нової виробничої лінії

Івано-Франківська область 25-гру, 2009, 11:169 Lobanovskiy 1 230
На ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» відбулося урочисте відкриття нової виробничої лінії з виготовлення кондитерських виробів (печива і круасанів).
Про це Провінційці повідомляє Iвано-Франкiвської мiська рада.


В заході прийняли участь: власники та трудовий колектив підприємства, керівники інших промислових підприємств та організацій міста, представники виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та державних органів.
Нова кондитерська лінія складається з тістомісильної машини “Diosna” (Німеччина), ротаційних печей “Gostol” (Чехія) і обладнання по тістоприготуванню “Fritsch” (Німеччина). Вартість проекту становить 5,5 млн.грн. Потужність лінії – 2 т листкового печива і круасанів за добу.
Це завершальний етап реконструкції ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат». Протягом якої підприємством придбано найсучасніше технологічне устаткування передових європейських фірм — замінено п¢ять технологічних ліній на нові, а три лінії оснащено новим тістоприготувальним обладнанням. За допомогою працівників холдингу “Хлібні інвестиції” вдалося підібрати так обладнання, що значно полегшилася праця в хлібопекарському цеху, покращилася якість продукції.
Крім інвестицій в обладнання, велика робота проведена по ремонту адміністративно-побутового корпусу, їдальні, побудовано гаражні бокси, склади, придбано автотранспорт.
Переоснащення підприємства дало ефективний результат. Це, насамперед, - покращення якості продукції, зменшення її енергомісткості, що на даний час є дуже актуальним.
Детальнішу інформацію можна отримати у відділі промисловості та інвестиційного супроводу управління економічного та інтеграційного розвитку — т./ф. 55-20-28, e-mail prom@mvk.if.ua, або на підприємстві — т.784410.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору