Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни відкрили виробництво в Білорусі

Актуально 27-сер, 2009, 10:019 prov 1 209
Рівняни відкрили  виробництво в Білорусі


В Мінську (Республіка Білорусь) відбулося урочисте відкриття складального виробництва концерну „Високовольтний союз”. Воно створене на базі ВАТ “Беленергоремналадка” (БЕРН) і ТОВ “Високовольтний союзбел”. Про це повідомила PR-менеджер ТОВ “РЗВА-Електрик” Світлана Мигаль.
Нове виробництво складається із трьох основних дільниць: дільниця складання КРП і вакуумних вимикачів, дільниці наладки, дільниця електротехнічних і високовольтних випробувань. Крім того, організоване сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування устаткування.
У лютому 2009 року, вироблені перші зразки устаткування, які успішно пройшли випробування. У липні поточного року, ДАО “Беленерго” видало дозвіл на виготовлення дослідних партій устаткування, яке буде встановлене на енергооб’єктах Білорусі.
“Введення в експлуатацію нової виробничої лінії в Республіці Білорусь, стало закономірним кроком у розвитку концерну, — зазначив директор ТОВ “Високовольтний союзбел” Юрій Худиш. — Спільно із нашим партнером “Беленергоремналадка”, була виконана колосальна робота. Відзначу, що “БЕРН” - давній і надійний партнер “Високовольтного союзу” в Республіці Білорусь. І даний проект, лише закріпив наші партнерські взаємини.
У перспективі найближчих років — організація на території Білорусі серійного виробництва електротехнічної продукції концерну та розширення номенклатури продукції, як одного із ключових показників підвищення ефективності бізнесу. Вироблена продукція буде поставлятися на підприємства Міністерства енергетики та Міністерства промисловості Республіки Білорусь”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору