Рівне:

Створення та просування сайтів

ТзОВ «РЗВА-Електрик» запустив у виробництво нову серію генераторних вимикачів

Останні новини 20-січ, 2009, 09:359 prov 1 452
ТзОВ «РЗВА-Електрик», що входить до складу міжнародного концерну «Високовольтний союз», приступив до серійного виробництва нового вакуумного генераторного вимикача ВГГм-10. Сертифікаційні випробування нового апарату були успішно завершені в грудні минулого року. Вже на початку 2009 року перша партія комутаційних апаратів цього типу буде введена в експлуатацію.
Вакуумний генераторний вимикач типу ВГГм-10 призначений для комутації електричних ланцюгів при нормальних і аварійних режимах в мережах трьохфазного перемінного струму частоти 50 Гц із номінальною напругою 10 кВ. Вимикач розрахований на номінальний струм 4000, 5000 А, номінальний струм відключення 63 кА. Вимикач оснащений пружинним приводом, що має ресурс 10 000 циклів.
У 2006 році технічними службами концерну «Високовольтний союз» був розроблений та запущений у серійне виробництво вакуумний генераторний вимикач серії ВГГ-10, оснащений електромагнітним приводом. Отримавши позитивний досвід експлуатації даного апарату на багатьох об'єктах в Росії і країнах СНД, концерн зробив черговий крок на шляху розширення технічних рішень, запропонованих замовником. Однією із переваг нової серії вимикачів стали мінімальні у своєму класі параметри споживання оперативного струму. Розробка вимикача ВГГм-10 проходила із врахуванням усіх вимог, що пред'являлись до даного апарату з боку кінцевого замовника.
Апарати ВГГ-10 і ВГГм-10 встановлюються на нововведених об'єктах, а також використовуються для заміни вимикачів типу ВМГ-10, що відпрацювали свій ресурс, — повідомила прес-служба ТзОВ «РЗВА-Електрик».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору