Рівне:

Створення та просування сайтів

“Високовольтний союз” прийняв участь в 4-й Міжнародній Спеціалізованій Виставці “Енергетика Узбекистану - Power Uzbekistan 2009”

Останні новини 27-жов, 2009, 13:169 Lobanovskiy 930
У жовтні Концерн “Високовольтний союз”, до складу якого входить ТзОВ “РЗВА-Електрик”, прийняв участь в 4-й Міжнародній спеціалізованій виставці “Енергетика Узбекистану – Power Uzbekistan 2009”. Захід проходив в рамках міжгалузевого спеціалізованого проекту “Інфраструктура Узбекистану - Uzbekistan Infrastructure” з метою сприяти реалізації Програми будівництва, реконструкції та модернізації об'єктів виробничої інфраструктури.
Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ТзОВ «РЗВА-ЕЛЕКТРИК»


На даний час енергетичний сектор Узбекистану знаходиться на стадії інтенсивного розвитку. Реконструкція і введення нових потужностей відбувається практично у всіх ключових галузях народного господарства. За словами організаторів виставки Міжнародної виставкової компанії ITE Uzbekistan, Power Uzbekistan 2009 є унікальною можливістю показати розвиток електроенергетичного комплексу Узбекистану і продемонструвати ринок місцевих і зарубіжних виробників устаткування. Цього року учасниками виставки стали більше 70 компаній з Узбекистану, Казахстану, Росії, України, Німеччини, Франції і інших країн.
У ході проведення виставки фахівці “Високовольтного союзу” проводили консультації для відвідувачів, пропонуючи ефективні рішення в області використання високовольтного устаткування, що виготовляється підприємствами Концерну. Головний акцент був зроблений на заміну комутаційних апаратів, які відпрацювали свій ресурс, за програмою Ретрофіт. Також проводилися переговори із потенційними партнерами. Корпоративний стенд компанії відвідали представники ДАК «Узбекенерго», районних електричних мереж, генеруючих станцій, фахівці-енергетики вугільних і гірничодобувних підприємств, проектних організацій та посередницьких фірм.
Варто відзначити, що виставка стала хорошою можливістю продемонструвати устаткування “Високовольтного союзу” для підприємств Центральноазіатського регіону і налагодити нові партнерські відносини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору