Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закрпатті мати покинула своє немовля у підвалі

Закарпатська область 28-гру, 2009, 09:039 Lobanovskiy 1 226
Дворічному Владику з самого народження випала нелегка доля. Його горе-матір зловживає спиртними напоями, виховує малого самотужки. Хоча «виховує» -- сказано надто сильно. Проживає 25-річна жінка зі своєю матір’ю та 11- річним братом в одному з мікрорайонів Мукачева.

Днями близько півночі у чергову частину Мукачівського міського відділу міліції зателефонували мешканці п’ятиповерхового будинку, що в мікрорайоні Черемшина. Люди повідомили: в їхньому підвалі плаче хлопчик у дитячому візку. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та медики швидкої допомоги. Справді у підвальному приміщенні, серед купи сміття, порожніх пляшок та іншого непотребу знаходився малюк. Прокинувшись, дитя почало плакати. Тут, і доросла людина, прокинувшись на морозі, в темному, смердючому підвалі почне кликати на допомогу. На щастя, малого виявив один з мешканців будинку і відразу передзвонив на 102.

Пізніше з’ясувалось: горе-мати цього хлопчика вирішила допомогти своїй подрузі Аліні, яка перед тим передзвонила жінці на мобільний і хотіла за чаркою розділити власне горе. А молодиця не придумала нічого розумнішого, як покинути візок із сонною дитиною у підвалі першої-ліпшої багатоповерхівки, що трапила їй на очі, і податись до своєї подруги до зовсім іншого будинку.

Коли жінка повернулась по сина, малюка, звісно, вже там не було. Пізніше вона «забила тривогу» і зателефонувала у Мукачівський МВ ГУМВС. Тут її вже нетерпляче чекали правоохоронці відділу кримінальної міліції у справах дітей. Жінка, правда, спробувала пояснити своє безвідповідальне ставлення до виховання своїх материнських обов’язків.

Наразі обставини, що призвели до такого вчинку молодої жінки, який малому Владику ледь не коштував життя, вивчають правоохоронці Мукачева. А перелякане хлоп’я відразу потрапило до рук медиків, пройшло повне обстеження. Загрози життю хлопчика, запевняють лікарі, немає.



Наталія МАШІКО,

Мукачівський МВ ГУМВС України в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору