Рівне:

Створення та просування сайтів

Залишила малюка під дверима матері

Кримінал 28-гру, 2006, 18:529 Lobanovskiy 1 775
Працівники відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС України в Рівненській області у 2006 році виявили та взяли на профілактичний облік понад 300 неблагополучних сімей. На неблагонадійних батьків за неналежне виконання своїх обов’язків складено понад 700 адмінпротоколів, порушено 11 кримінальних справ. Про окремі випадки батьківської байдужості на Рівненщині розповіла інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області Олена Кузьменко.
Цьогоріч працівники міліції, згідно зі статтею 166 Кримінального кодексу України, за злісний недогляд за малолітнім сином до кримінальної відповідальності притягнули 33-річну рівнянку Світлану. Молодичка вирішила гарно відсвяткувати день народження своєї кращої подруги. Оскільки під її опікою знаходився однорічний малюк, який, мабуть, дуже заважав жінці у святкуванні, то вона вирішила віднести його до матері. Не заставши неньки вдома, любителька святкувань залишила синочка в холодному під’їзді під дверима матері, а сама поспішила до подруги в гості. Невідомо, як би склалася доля хлопчика, якби його через годину, посинілого від холоду, не підібрали сусіди.
Хлопчика довелося влаштувати до «Будинку малюка» міста Рівного. Цікаво, що мати, яку міліціонери розшукали через декілька годин після «зникнення», довго не могла пригадати, де вона залишила свого синочка.
Не менш жахлива історія нещодавно сталася в одному з сіл Сарненського району. Подружжя Миколи та Анжели П. давно потрапило у поле зору співробітників відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх. Семеро дітей неблагонадійних батьків, які ніде не працювали, перебиваючись сякими-такими заробітками, поневірялися в злиднях. Мізерні грошові надходження спливали разом з горілкою, а голодні діти випрошували харчі в односельчан. 15-річний Тарас, спостерігаючи за мордуваннями менших братів і сестер, та намагаючись покращити матеріальні нестатки, скоїв злочин. За вчинене пограбування відтоді він перебуває на обліку в міліції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору