Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині з п’ятьох автомобілів викрали автомагнітоли

Рівненська область 04-січ, 2010, 08:509 Lobanovskiy 1 069
Протягом ночі з п’ятьох автомобілів костопільчан зникли з їх транспортних засобів автомагнітоли, щоправда одну викрасти не встигли.
Чергова частина Костопільського райвідділу міліції реєструвала повідомлення власників транспортних засобів про те, що з їхніх автомобілів, котрі знаходилися у дворах їхніх помешкань, зникли автомагнітоли. З автомобіля 32-річного Руслана «Hyundai-Accent», якого залишив він у дворі будинку на вулиці Рівненській у Костополі, розбивши скло дверцят, викрадено авто магнітолу «Prologi CMD 170». Збиток становить понад 600 гривень. З вулиці Нової м. Костопіль з автомобіля 27-річного Олександра «Фіат Уно» шляхом підбору ключа викрадено автомагнітолу «Blaupunkt». Зламавши замок дверцят автомобіля «Ваз 2107», із його салону зникла авто магнітола «Kenwood». 25-річний костопільчанин Юрій поставив «ВАЗівку» у дворі свого будинку на вулиці Рівненській. А з автомобіля 29-річної костопільчанки Оксани невідомі намагалися скоїть крадіжку автомагнітоли з її автомобіля «Ауді 100». Та невідомі лише пошкодили замок дверцят. Жінка також проживає на вулиці Рівненській. Не залишили зловмисники і вулицю Стуса у Костополі. Там, зламавши замок, вони викрали з автомобіля 36-річного Володимира «Ауді 100» автомагнітолу «Prologi». (І. Березовська)
31 грудня близько п’ятої години ранку у Дубенському районі знову трапилася ДТП за участі пасажирського автобусу, внаслідок якої загинуло двоє людей з легкового автомобіля.

Про це повідомляє ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору