Рівне:

Створення та просування сайтів

Новорічна ніч 2010-го на Хмельниччині була багатою на кримінал

Хмельницька область 04-січ, 2010, 08:519 Lobanovskiy 1 124
43 святкових заходи у 34-х населених пунктах Хмельниччини відбулися цієї новорічної ночі. У них взяли участь близько 180 тисяч громадян, про безпеку яких дбали понад 1200 працівників міліції. Завдяки цьому у місцях масового скупчення подолян цього року обійшлося без особливих порушень громадського порядку та інцидентів.
Зате, на жаль, святкового дня не обійшлося без криміналу в оселях деяких мешканців області. І причиною тому стало надмірне споживання алкогольних напоїв.
Зайва кількість випитої горілки раптово розбудила почуття ревнощів у 26-річного мешканця Нетішина. Приревнувавши свого знайомого, з яким зустрічав Новий рік, до власної дружини, він покликав його на розмову «по-чоловічому». Але з’ясування стосунків на сходинковому майданчику швидко переросло у бійку, в ході якої гість поранив ревнивця ножем у серце. Чоловік загинув на місці події, поплатившись за честь дружини власним життям.
Страшне лихо завітало 1-го січня і до ще однієї нетішинскої оселі. Цього разу у власній квартирі від рук 65-річного чоловіка постраждала його 50-річна дружина. Господаря оселі, який був добряче напідпитку, розлютило якесь необережне слово благовірної і він накинувся на неї із сокирою. У результаті бідолашну жінку госпіталізували із переломом основи черепа до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Стан її здоров’я важкий.
Надовго запам’ятається новорічна ніч 2010-го і для двох братів з Хмельницького. Чоловіки влаштували «розбірки» о 4-ій ранку першого січня прямо у лікарняній палаті обласного протитуберкульозного диспансеру. Старший 38-річний брат наніс проникаюче ножове поранення грудної клітини з пошкодженням легені молодшому та поранив у шию ще одного 22-річного пацієнта лікарні. Приводом до такої агресивної поведінки стала начебто неповага, висловлена 36-річним братом на адресу їх батьків.
А загалом за 1-ше січня в області зареєстровано 137 заяв та повідомлень про злочини, в тому числі 47 випадків заподіяння тілесних ушкоджень, 18 крадіжок, 9 хуліганств, 2 пограбування. 68 злочинів були розкриті за гарячими слідами.

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору