Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 21-кві, 2005, 13:409 prov 1 354
Отруївся чадним газом
Нещодавно від отруєння чадним газом помер у власному будинку 20-річний Володимир П., мешканець с. Острожець Млинівського району. Трагедія сталася із вини самого господаря. У нетверезому стані він палив у ліжку.

Грабують відкрито
Близько 2 години ночі троє чоловіків на вулиці Степана Бандери, що в Рівному, пограбували 35-річного рівнянина Івана Д. Вони відібрали у чоловіка шкіряну куртку та пакет з особистими речами. Невдовзі міліція встановила особи двох грабіжників. Ними були рівняни – 22-річний Роман та 29-річний Сергій.
Затримали бурштиномана
Правоохоронці під час незаконного видобутку в одному з лісових масивів, що неподалік селища Клесова Сарненського району, затримали 23-річного місцевого мешканця. У підозрюваного вилучили близько 400 грамів закам’янілої смоли. Ще 500 грамів бурштину вилучили міліціонери у трьох мешканців селища Клесів, 34-річного Олександра Г., 21-річного Андрія К. та 20-річного Юрія Ч.

Викопала…патрони
Мешканка м. Острога під час проведення земельних робіт та власній присадибній ділянці виявила понад 200 патронів невстановленого зразка часів ВВВ. Проведено заходи із знешкодження. А ще 200 патронів знайшли, правоохоронці у 27-річного Миколи П. Зберігав він їх незаконно.

Ріжуть один одного
70-річний батько поранив ножем свого 35-річного сина, мешканця Володимирецького району. Між ними виникла сутичка, внаслідок якої госпіталізували потерпілого до Володимирецької райлікарні з різаною раною передпліччя та непроникаючим ножовим пораненням грудної клітки.
До Острозької районної лікарні із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійними травмами голови доставили 20-річного місцевого мешканця Володимира. У будинку культури села Слобідка, цього ж району, його побив 23-річний острожанин Сергій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору