Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 19-січ, 2006, 10:109 prov 975
ДВІ СМЕРТІ У ВОГНІ
14 січня в селі Сатиїв Рівненського району загинув у вогні 47-річний Степан, який палив у ліжку напідпитку. Також цього дня вогонь забрав життя й у мешканця села Любомирка Анатолія, ровесника Степана. Причина: необережне поводження з вогнем.

ДАТЧАНИН ЗБИВ УКРАЇНЦЯ
12 січня близько 4 години ранку на 257 кілометрі автодороги Київ-Ковель поблизу села Кисоричі Рокитнівського району виявили труп жителя села Гранівка Радивилівського району. В результаті оперативно-розшукових робіт правоохоронці затримали автомобіль “Вольво” під керуванням громадянина Данії, який підозрюється у скоєнні цього злочину.

МАКОВИЙ БІЗНЕС
600 грамів меленого маковиння вилучили правоохоронці у 50-річної жительки села Тучин Гощанського району. Підприємлива жіночка якраз намагалася збути “товар” жителю міста Києва, але не врахувала, що міліція працює у нас оперативно і швидко.

ЖИТТЯ, СПОВНЕНЕ ПАТРОНАМИ
Напевне, в передчутті військових дій перебувають деякі громадяни нашої області, бо запасаються всім необхідним для нападу, чи то пак, захисту. Так, нещодавно міліціонери вилучили у такої собі “солдатки”, жительки села Дроздів Гощанського району 12 патронів калібру 5.45 мм. 23 патрони такого ж калібру вилучили і в 22-річного дубенчанина Руслана П. Для чого молодим людям знадобилися патрони, незабаром дізнаються правоохоронці.

ЗНОВУ ПОЦУПИЛИ МОБІЛЬНОГО
14 січня близько 14.00 в під»їзді одного з будинків на вулиці Київській двоє рівнян — 19-річний Володимир та 17-річний Юрій — пограбували 16-річного Михайла, забравши в нього мобільний телефон “Сіменс” та 10 гривень.

ВЧАДІВ ЧОЛОВІК
14 січня у селі Іванчиці Зарічненського району у власному будинку виявили труп 47-річного місцевого жителя Володимира. Трагедія сталася в результаті отруєння чадним газом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору