Рівне:

Створення та просування сайтів

Віктор Ющенко взяв участь у відкритті нової школи на Тернопільщині

Тернопільська область 05-січ, 2010, 11:319 Lobanovskiy 919
Президент України Віктор Ющенко взяв участь у відкритті нової школи в селі Возилів Бучацького району Тернопільської області.

Глава держави привітав мешканців села із такою важливою подією, як відкриття власної школи. «Сьогодні ми можемо святкувати одну з головних подій для будь-якого села – відкриття школи», – сказав Президент.

Віктор Ющенко запевнив у тому, що освіта має бути першим пріоритетом у роботі влади. «Хочемо виграти завтрашній день, бути у сім’ї вільних європейських народів, бути конкурентними – треба починати зі школи», – підкреслив Глава держави.

Під час свого виступу В.Ющенко також нагадав, що за останні п’ять років було значно збільшено фінансування освіти, запроваджено систему незалежного зовнішнього оцінювання знань випускників, проведено комп’ютеризацію шкіл».

В урочистому відкриті Возилівської загальноосвітньої школи також взяв участь голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

Довідково

У Возилівській ЗОШ І-ІІ навчається 148 учнів, працює 27 вчителів. У дошкільній групі – 15 дітей, 1 вихователь. Приміщення школи у травні 1996 р. було визнано непридатним до навчання. Реконструкцію приміщення розпочато у 1996-1997 рр.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору