Рівне:

Створення та просування сайтів

Для очищення вулиць не вистачає техніки

Актуально 06-січ, 2010, 14:099 prov 858
Для очищення вулиць  не вистачає техніки


Після недовготривалої відлиги і незначного потепління зима знову набирає обертів і зміцнює свої позиції морозом та снігопадом. Перші дні нового року виявилися по-справжньому зимовими. Заметені дороги, проблеми з транспортом... Снігоочисні машини, незважаючи на вихідні дні, звільняють вулиці Рівного від снігового полону.
Та ситуація на дорогах залишається складною, адже для очищення вулиць Рівного просто не вистачає техніки. Як зауважив міський голова Володимир Хомко, в місті є лише 13 машин, що розчищають дороги від снігу, але цього замало. Очільник міста припускає, що Рівному може знадобитися близько 10 років для того, щоб бути повністю забезпеченим потрібною дорожньою технікою.
– До середнього снігопаду місто готове, а з сильним я не впевнений, що ми впораємося, – сказав Володимир Хомко. А також повідомив, що попри вихідні та святкові дні комунальні служби Рівного працюватимуть і дороги розчищатимуть.
В порівнянні з іншими районами області Рівне знаходиться ще у відносно хорошому стані. Так, на Здолбунівщині, за свідченням очевидців, рух транспорту був дещо обмеженим, дороги розчищено лише частково, а висота снігових заметів подекуди сягала 50–70 см. Ось такі вони, снігові обійми зими, дітлахам радість і розваги на санях, а водіям і комунальникам – проблеми і “мудрування” як звільнитися від негоди.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору