Рівне:

Створення та просування сайтів

На Сході бояться казати правду

Україна і світ 06-січ, 2010, 14:179 prov 1 184
На Сході  бояться казати правду


“Українське демократичне коло” на замовлення Інституту політики нещодавно провело всеукраїнське опитування, яке дозволяє дослідити ставлення громадян України до того, що Віктор Янукович украв у держави резиденцію та 140 гектарів землі. Відтак, лише 12,2% опитаних дотримуються думки, що Януковича слід пробачити й залишити йому землі й маєток.
Більшість громадян (54,6%) вважають, що міжурядову резиденцію “Межигір’я” треба повернути в державну власність. Третина українців (33,2%) ще не визначилась щодо того, залишати Януковичу вкрадені землі чи повертати. Втім, наведені дані стосуються тієї частини громадян, які знають про межигірські гріхи Януковича. Водночас, майже половина опитаних (47,1%) не знають нічого про викрадення держрезиденції.
На думку народного депутата України Сергія Кошина, вибори президента – це вибори особистості, й саме тому вся діяльність щодо поширення інформації про цей факт є суспільно важливою. Інформація допоможе виборцям правильно зрозуміти ідеї та цінності кандидата в президенти Віктора Януковича, вважає нардеп.
– Чому майже третина громадян не визначилась? – коментує далі Сергій Кошин. – Відповідь тут дуже проста. Опитування охопило всі регіони країни, а здійснювали його за місцем проживання, тобто віч-на-віч. Багато з людей, яких опитували на Сході, просто боялися відповідати ствердно. Адже і місцеву владу, і прокуратуру, і криміналітет – усе контролює Партія регіонів. А ті кілька відсотків, які пропонують залишити Януковичу “Межигір’я”, — люди, для яких Віктор Янукович – кумир і приклад того, як можна пройти шлях від крадія шапок до вершини влади.
Микола КОЛОМЧУК.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Олег Викторович-Харьков 06-січ, 16:07

Пока нет решения суда, украдена дача или нет мы знаем только со слов Тимошенко. Ну а то, что умеет так убедительно врать давно известно. Она тоже "не была" газовым посредником, она тоже "не наживалась на перепродаже газа как Фирташ. Так что сначала самой нужно отмыться, а уж потом говорить
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору