Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині правоохоронці виявили чотири трупи, один з яких був розчленованим

Хмельницька область 12-січ, 2010, 08:479 Lobanovskiy 1 134
Чотири трупи, один з яких був розчленованим, у передноворічний день виявили працівники Теофіпольського райвідділу міліції в одній із квартир під час виїзду на виклик.
Досвідчені експерти одразу з’ясували, що люди зазнали насильницької смерті, а обстановка у кімнаті вказувала на те, що трагічні події відбувалися під час застілля.
Оперативники одразу взялися до роботи, відпрацьовували усі можливі версії вбивства людей. Особи потерпілих встановили швидко — це була 48-річна власниця помешкання та її гості, непрацюючі місцеві жителі, 36-ти, 30-ти і 29-ти років. Працівники міліції знали, що померла, мати трьох синів, зловживала алкогольними напоями та вела асоціальний спосіб життя. Старший 31-річний син проживав із нею та успадкував схильність до шкідливих звичок, як говорить прислів’я: «Який рід, такий плід». Звісно, і ладу між ними не було, завжди «під градусом», вони часто сварилися і навіть билися, незважаючи на постійну профілактичну роботу дільничного інспектора міліції. Син і став першим підозрюваним у справі.
Здогади працівників міліції підтвердились. Чоловік, щойно побачив міліціонерів, зізнався у вбивстві людей. Того дня у місті він зустрів малознайомих молодиків, які почали чіплятися до нього, говорити грубощі, а в результаті ще й добряче відлупцювали. Одного з них він якось бачив зі своєю матір’ю, тож образи не на жарт зачепили його. Чоловік до глухої ночі десь «святкував» ще далекий Новий рік (п’яницям що, аби випити), а коли прийшов додому відсипатися, остовпів — у їх однокімнатній квартирі разом із господинею відзначали «своє» свято його ранкові кривдники. На заклики приєднатися до столу він відреагував агресивно, хміль розбурхав у душі увесь негатив, що встиг притупитися під дією алкоголю. Молодий чоловік почав виганяти зайд із помешкання, але ті вирішили провчити непривітного господаря і по одному виходили до нього у коридор.
Як відбувалися подальші події насправді, чоловік не розповідає, але слідчі встановили, що у затемненому коридорі зловмисник чекав на своїх жертв уже з ножем, і по-одному наштрикував на нього нетверезих гостей. Коли ж напад п’яної люті трохи пройшов, чоловік почув несамовиті крики матері і злякався — хтось почує. Не роздумуючи, він і їй застромив ножа у тулуб. На цьому кривава розправа не закінчилася, молодик у нетверезій лихоманці почав раз-по-раз завдавати ударів по нерухомим чоловікам, а щоб позбутися тіл, вирішив порізати їх та частинами винести на смітник. Після того, як відрізав одному із чоловіків руку та ноги, зрозумів, що сил на задумане не вистачить, тож випив залишки горілки та пішов із квартири. Працівників міліції викликала нажахана кривавим видовищем сусідка потерпілої, яка надранок прокинулась від незрозумілого шуму.
Судмедексперти нарахували на тілах загиблих 16 слідів від ударів ножем. Затриманому загрожує довічне ув’язнення.

Юлія ГРИНЬ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору