Рівне:

Створення та просування сайтів

Минулорічний труп

Кримінал 06-кві, 2006, 11:459 prov 1 002
На одному з об’єктів комунального підприємства, розташованого неподалік від міста Радивилова, в останні дні березня очисні споруди підняли на поверхню тіло чоловіка. Як встановили пізніше, це був труп 55-річного мешканця сусіднього села Опариси, котрий з листопада минулого року перебував у розшуку.
Як повідомили з ЦЗГ УМВС у Рівненській області, працівники Радивилівського райвідділу міліції негайно почали з’ясувати обставини цієї справи. Зокрема, чи чоловік сам пішов із життя, чи йому хтось допоміг. Наразі правоохоронці вже встановили, що того листопадового вечора, коли чоловіка бачили востаннє, він з друзями щось «святкував», звичайно, що не обійшлося без спиртного. Після пиятики чоловік із друзями розійшлися. На його біду, дорога додому якраз пролягала повз ті злощасні очисні споруди. Можливо, чоловік хотів «змити з себе бруд». Але випите, напевне, порушило координацію рухів 55-річного чоловіка і той впав у воду.
Припущення, що чоловіка, можливо, було вбито, можна відкинути: на його тілі ушкоджень не виявили. Особисті речі, в тому числі гроші, були у нього при собі. Але працівники міліції відпрацьовують версії загадкової смерті 55-річного чоловіка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору