Рівне:

Створення та просування сайтів

ДОМАГАННЯ зі смертельним наслідком

Кримінал 16-чер, 2005, 12:039 prov 913
Нещодавно поблизу під’їзду одного з будинків мікрорайону Будівельників, що в місті Кузнецовську, виявили труп 45-річного чоловіка. Правоохоронцям стало відомо, що чоловіка вбили. Незабаром з’ясувалися обставини цього трагічного випадку.
Про перипетії того злощасного дня розповів прокурор відділу розслідування кримінальних справ слідчими органами прокуратури Микола Соболєв.
– Того вечора Дмитро М. та його 48-річна співмешканка Олександра О., жителька Кузнецовська, сиділи за чаркою горілки.
Коли чоловік добре сп’янів, йому закортіло сексуальних розваг. Проте жінці не сподобалося, те, з яким нахабством він це хотів зробити. Щоб приборкати горе-кавалера, жінка вдалася до рішучих дій. Взяла до рук хустку і почала душити Дмитра за шию. Коли чоловік уже перестав дихати, вона, щоб замести сліди злочину, попросила допомоги сусіда. Разом вони знесли тіло до під’їзду будинку і там його залишили.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів, міліція встановила, що злочин справді скоїла 48-річна Олександра.
Згідно з заключенням судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала в результаті механічної асфіксії. Як з’ясувалося, потерпілий – житель Красноярського краю РФ, не мав постійного місця проживання.
За даним фактом порушено кримінальну справу ч.1 ст. 115 КК України. Жінка свою вину повністю визнала. Наразі вона затримана і перебуває в ІТТ міста Кузнецовська.
Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Кузнецовськ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору