Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині корова впала на чоловіка в колодязі

Івано-Франківська область 08-чер, 2010, 09:239 Lobanovskiy 1 185
В місті Снятин на Івано-Франківщині із каналізаційного люку на території психоневрологічного інтернату витягнули тіло 58-річного Бориса Безфамільного. Чоловік загинув через корову.
Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua в прес-службі міліції Івано-Франківської області, на тілі чоловіка не знайшли ніяких ознак насильницької смерті.
“Чоловік був мешканцем інтернату, страждав на психоневрологічні розлади. На його тілі не виявили ніяких ознак насилля, тому ми дійшли висновку, що це нещасний випадок”, - сказав керівник сектору зв'язків з громадськістю УМВС області Василь Гультайчук.
Борис жив у інтернаті понад 40 років. У нього немає родини. Тому йому дали в закладі прізвище Безфамільний. Допомагав по господарству. Того дня повів пасти корову на пасовище, що належить місцевій птахофабриці. Намотавши на роги тварині мотузку, гнав її на траву.
В інтернаті припустили, що скоріш за все корова брикнула.
“Певно десь рвонула вперед, а той біг за нею. А може в нього стався сердечний напад і він впав у яму. Там на території є такий зарослий травою колодязь 3-5 метрів. Він впав на дно, а тварина його ще зверху придавила”, - сказав директор інтернату Михайло Пасічний.
Знайшли чоловіка люди, які поблизу так само випасали худобу. Одразу викликали рятувальників та швидку. За допомогою спеціального троса витягли корову. Бориса на поверхню підняли вже мертвим.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору