Рівне:

Створення та просування сайтів

Екс-начальник міліції Львова Курочка пояснив, що він робив біля Януковича

Львівська область 13-січ, 2010, 12:509 Lobanovskiy 1 197
Екс-начальник міського управління міліції Львова Михайло Курочка наразі не є членом Партії регіонів, але є її прихильником. Про це Михайло Курочка повідомив коментуючи свою присутність в оточенні кандидата у Президенти Віктора Януковича під час візиту останнього до Львова 17 грудня 2009 року.

«Моя присутність під час візиту Віктора Януковича до Львова була пов’язана зі тим, що на цих виборах я буду голосувати за нього, і я його підтримую всіма своїми можливими доступними каналами: родинних, міліцейських зв’язків, зв’язків серед друзів і товаришів», – розповів Курочка.

Він зазначив, що наразі членом Партії регіонів не є, але є її прихильником та спілкується з «поважними людьми, які мають серйозний вплив у Партії регіонів».

Курочка пояснив, що його прихильність до Партії регіонів стала наслідком розчарування у діях помаранчевої влади.

Екс-керівник міського управління міліції Львова вважає несправедливим своє звільнення з посади, яке сталося з приходом помаранчевої влади. Особливо Курочка акцентував на тому, що жодного незаконного наказу щодо дій міліції під час президентських виборів 2004 року від нього як керівника міліції Львова не було.

«Я пробував шукати правди: тричі звертався до Президента України. Всі мої звернення до Президента скеровувалися Луценку, а він їх, очевидно, викидав кудись в смітник. Жодної вмотивованої відповіді на свої звернення до Президента і до міністра МВС я не отримав. Я зробив для себе висновок, що влада, яка прийшла і декларувала демократію, законність, правопорядок, пішла іншим шляхом», – пояснив Курочка.

Також, за словами Курочки, «переорієнтуватися» на Партію регіонів його змусило те, що він не сприймає особисто міністра МВС Юрія Луценка.
ZIK
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Василий 13-січ, 13:22

Оця ментовська модра з прізвищем Курочка так ы пригаэ ыз партыъ в партію аби врвати тепле місце, небось знову хоче в крісельце начальника міського УВС
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору