Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині 2 чоловіки напали на власницю крамниці

Хмельницька область 14-січ, 2010, 12:229 Lobanovskiy 1 028
Від восьми до десяти років ув’язнення загрожує двом мешканцям Хмельницького району, які скоїли розбійний напад на власницю сільської крамниці. А виною всьому стала горілка.

Четверо друзів пиячили майже з самого ранку, вирішивши одним махом відзначити усі минулі і майбутні новорічно-різдвяні свята. На випивку і закуску чоловіки не скупилися, але уже до обіду їх гаманці спустошилися, а захмелілі душі все ще вимагали продовження банкету. Подавшись до сільського магазину, молодики спочатку спробували випросили пляшку горілки у борг, але власниця крамниці відмовила. Тоді вони почали погрожувати продавчині пошкодити автомобілем, на якому приїхали, приміщення магазину, але й це на неї не подіяло - пані була непохитна.

Двічі почувши відмову, один із чоловіків вирішив вдатися до кардинальних методів впливу — вихопив з-за пазухи пістолет та приставив бідолашній до скроні. Жінці нічого не залишалося, як віддати п’яним нападникам все, що вони вимагали: пляшку горілки, палку ковбаси та півбуханки хліба. Коли задоволені досягненням мети зловмисники залишили крамницю, потерпіла з полегшенням зітхнула і зателефонувала до райвідділу міліції. Та яким же був її подив, коли вона, ледве поклавши телефонну слухавку, знову побачила на порозі тих самих непроханих гостей. На щастя, цього разу вони повернулися лише щоб попередити свою жертву, аби та не зверталася до міліції, щоправда, було уже запізно.

Зловмисників міліціонери затримали за «гарячими слідами». А ті особливо і не ховалися, адже випивши ще одну пляшку спиртного, вони ще більше набралися хоробрості та роз’їжджали по селу. Наразі двоє чоловіків, які безпосередньо здійснювали напад, заарештовано. Один із них раніше уже відбував покарання за аналогічний злочин, але, схоже, тюремна наука не пішла йому на користь.


Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору