Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліція Хмельниччини до виборів готова

Хмельницька область 15-січ, 2010, 10:339 Lobanovskiy 952
В Управлінні МВС України в Хмельницькій області відбулася прес-конференція, присвячена заходам, які вживатимуться органами внутрішніх справ з метою охорони громадського порядку під час виборів Президента України. Її ініціатором виступив заступник начальника УМВС — начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Петро Крижанівський.
Про це Провінційці повідомили у ВЗГ УМВСУ в Хмельницькій області.


Петро Степанович розповів журналістам, що органами внутрішніх справ вжита низка заходів, направлених на забезпечення надійної охорони громадського порядку й безпеки під час передвиборної кампанії та виборів Президента України. З цією метою постійно відслідковується суспільно-політична обстановка в області, здійснюється співпраця з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. В усіх територіальних підрозділах та в УМВС діють спеціально створені оперативні штаби, які збирають та аналізую інформацію, розробляють плани заходів. Особовий склад на період передвиборної кампанії та виборів переведений на посилений варіант несення служби. Згідно попереднього розрахунку безпосередньо на виборчих дільницях у день виборів порядок забезпечуватимуть 1749 працівників ОВС, а всього для охорони громадського порядку задіюватимуться понад 2050 осіб.
Загалом з початку передвиборної кампанії на території області зареєстровано 5 фактів вчинення правопорушень, пов’язаних з проведенням виборів Президента України. Зокрема, в обласному центрі місцеві мешканці пошкодили агітаційні матеріали в наметі «Партії Регіонів». За фактом пошкодження агітаційних матеріалів порушена кримінальна справа за ч.1. статті 296 КК України (хуліганство).
У Старокостянтинові розповсюджувалися листівки з неправдивою інформацією про одного з кандидатів у Президенти, а у Славуті та у Полонному невідомі пошкодили прапори партій «Час Литвина» та «Партія Регіонів». В усіх випадках проводилась ретельна перевірка.
В Дунаївцях представник однієї політичної партії наніс тілесні ушкодження агітаторові іншої та підпалив агітаційний намет. За фактом порушена кримінальна справа, зловмисник затриманий в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України.
З більш детальною інформацією щодо відповідальності за порушення виборчого законодавства та злочини, пов’язані з виборчим процесом, ви можете ознайомитись за наступною адесою: http://www.upp.org.ua/yurlikbez_33.html.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору