Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові горів гуртожиток ліцею побутового обслуговування

Львівська область 15-січ, 2010, 10:519 Lobanovskiy 902
Десять спецавтомобілів та чотири десятки львівських рятувальників зустріли Старий Новий Рік на ліквідації пожежі в гуртожитку Львівського професійного ліцею побутового обслуговування.
Про це Провінційці повідомила Іванна ГАЛУШКО Інженер ЦП ГУ МНС України в Львівській області.


О пів на дванадцяту ночі з 13-го на 14-те січня до оперативно-диспетчерської служби ГУ МНС України в Львівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з кімнат на другому поверсі п’ятиповерхової споруди, що по вул. Б.Хмельницького, 50 А. Спочатку ліцеїсти намагалися гасити вогонь самотужки, однак зрозуміло це їм не вдалось. У кімнаті було багато різноманітної техніки і побутових речей.
Ситуація ускладнювалась щільним задимленням, вікна всіх кімнат були закриті металевими гратами, а комендант гуртожитку не могла точно сказати скільки людей на той час перебувало в приміщенні. Усі ці додаткові труднощі впливали на якість і швидкість проведення рятувальних робіт та гасіння пожежі.
Із задимленого приміщення по сходовій клітці бійці МНС врятували семеро осіб та ще тридцять трьох евакуювали. Менш, ніж за пів години пожежу було ліквідовано. Причина пожежі наразі встановлюється.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору