Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську горіла колиба «Галицька брама»

Івано-Франківська область 22-кві, 2012, 16:069 prov 1 355
21 квітня о 17:32 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Територіального управління МНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні колиби «Галицька брама» на вул. Коновальця, 287Б в Івано-Франківську.
За сигналом виклику до місця події прибули 2 чергові відділення самостійної державної пожежної частини №1. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники одразу ж почали гасити пожежу та евакуювати людей, що перебували в приміщенні закладу відпочинку. Бійці МНС вивели 40 відпочиваючих із задимленого приміщення на свіже повітря.
Під час гасіння пожежі всередині приміщення колиби стався вибух невідомого походження, внаслідок чого отримали травми троє рятувальників 1988, 1985 та 1987 років народження. Від отриманих травм один із рятувальників загинув на місці події, інші двоє з термічними опіками були госпіталізовані в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.
На ліквідації пожежі працювало 3 ланки газодимозахисної служби, залучено 14 одиниць техніки та 65 чоловік особового складу.
О 19:58 год. пожежу було ліквідовано. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження вогню на будівлі відпочинкового комплексу та сусідні житлові будинки.
Причина виникнення пожежі встановлюється.
Про це Провінційці повідомили з ТУ МНС в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору