Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцьк: врятовано 2 жінок під час пожежі

Волинська область 06-кві, 2012, 11:219 prov 1 063
5 квітня о 18:18 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби МНС надійшло повідомлення про пожежу у чотириповерховій будівлі на вулиці Шопена у Луцьку.
Негайно на місце події було направлено 2 пожежно-рятувальних підрозділи частини спеціальної пожежної техніки та самостійної державної пожежної частини №1 міста Луцька та 2 автодрабини. Вже за 4 хвилини перші підрозділи рятувальників прибули для ліквідації пожежі.
Основні сили рятувальники зосередили на порятунку людей, які опинилися у димовій пастці та не могли самостійно покинути помешкання. За словами помічника начальника зміни оперативного відділу ТУ МНС у Волинській області Дмитра Дубини, швидко оцінивши ситуацію, паралельно з гасінням пожежі, рятувальники оперативно встановили автодрабини у вікно четвертого поверху, де знаходились 2 жінки.
Одна з них сиділа на підвіконні. Вона повідомила, що постраждалі не можуть самостійно вийти з приміщення, адже коридор та сходова клітка сильно задимлені. Для порятунку вона навіть збиралася стрибати униз на дерева.
Пожежний Іван Похила негайно піднявся на 4 поверх і за допомогою автодрабини спустив потерпілих на землю.
О 18:27 пожежа була ліквідована. Завдяки професійним діям рятувальників вдалося не допустити розповсюдження вогню. Збитки від пожежі склали 3 тисячі гривень.
Як вдалося з’ясувати, причиною пожежі стала коротке замикання електропроводки.
За повідомленням ТУ МНС у Волинській області.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору