Рівне:

Створення та просування сайтів

Порадник абітурієнтам підготував Рівненський обласний центр зайнятості

Рівненська область 13-травня, 2010, 09:039 Lobanovskiy 1 071
Вийшов з друку «Довідник навчальної мережі Рівненщини», підготовлений обласним центром зайнятості за матеріалами, наданими навчальними закладами.
Довідник - своєрідний компас для абітурієнта, який допоможе отримати інформацію про навчальні заклади області, дізнатися, за якими професіями та спеціальностями можна навчатися у нашому краї. Крім вищих навчальних закладів усіх форм власності та рівнів акредитації, професійних училищ та ліцеїв, у виданні є інформація про навчально-курсові комбінати, автомобільні школи та спортивно-технічні клуби ТСОУ. Зорієнтуватись у розмаїтті професій та спеціальностей допоможуть алфавітні покажчики.
У Довіднику розповідається також про послуги Державної служби зайнятості, зокрема, про можливості Інтернет-ресурсів (www.dcz.gov.ua, www.trud.gov.ua) безкоштовного мобільного сервісу пошуку роботи за номером 730 та безкоштовної інтерактивної багатоканальної телефонної системи 0-800-50-50-60.
Довідник розроблено на допомогу учням та випускникам шкіл, батькам, вчителям.
З виданням можна ознайомитися в усіх центрах зайнятості Рівненщини та ресурсно-інформаційному центрі обласної служби зайнятості (м.Рівне, вул.Кавказька, 9а, каб.405, 406, тел.22-33-65).

Електронну версію довідника можна переглянути на головній сторінці веб-порталу Рівненської обласної служби зайнятості www.dcz.gov.ua/rov в інформаційному блоці “На допомогу абітурієнтам”.



Інформацію підготував Рівненський обласний центр зайнятості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору