Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині за голос на користь одного з кандидатів місцевий доброзичливець давав «чикушку» горілки

Волинська область 18-січ, 2010, 11:169 Lobanovskiy 873
Під вечір виборчих перегонів до МВС України почали надходити повідомлення про доволі курйозні випадки, які в багатьох своїх виявах мали хуліганське забарвлення. Недільного дня дехто дозволив собі розслабитися за допомогою спиртного, а затим для більшої гостроти відчуттів відправився до виборчих дільниць.

А ще виборці не лише нищили бюлетені, зокрема в п’яному угарі, а й намагалися втекти з ними, як з трофеями – так би мовити, намагаючись залишити «світлу пам'ять» про президентські перегони-2010. Приміром, під вечір неділі до міліціонерів, які несли службу з охорони правопорядку на одній з виборчих дільниць Вінниці, надійшло повідомлення від голови виборчої комісії, яка сповістила про дивний випадок. Один з тамтешніх виборців, отримавши бюлетень для голосування, виніс його за межі дільниці та й… утік невідь куди. Але надовго щезнути «колекціонерові» не вдалося – міліціонери оперативно відшукали крадія і затримали його. Диваком виявився безробітний 40-річний чолов’яга – місцевий мешканець. До речі, незаповнений бюлетень у невдахи-виборця вилучили. Останньому довелося після викриття йти у обласну прокуратуру й відповідати на неприємні запитання слідчого.

Та, напевне, хіт-курйозом нинішнього етапу виборчих перегонів став інцидент, що стався із 59-річним мешканцем села Запілля Любомльського району Волині, якого нині підозрюють у тому, що він їздив селом автомобілем «Опель», і… пропонував кожному, хто проголосує за «його президента», 0,25 літра горілки («чикушку»).

Не до сміху було всім, хто перебував на виборчій дільниці у місті Миколаїв, що на Львівщині, коли там заявився у форменому параді 27-річний військовослужбовець. Цей уродженець Харкова, мешканець м. Новий Розділ, що на Львівщині, який служить у одній з місцевих військових частин водієм-електриком, прийшов «голосувати» в добрячому алкогольному підпитку і заповзявся хуліганити. По доброму вояка вгамувати не вдалося, тому міліції довелося затримувати служивого, а згодом передавати його до військової комендатури – там йому мають дати раду.

На Хмельниччині 61-річний подолянин, також у стані «під шофе», намагався пошкодити виданий йому бюлетень, але чоловіка вдалося зупинити. За згаданим фактом проводиться перевірка. А вже на іншій дільниці у Хмельницькому пенсіонер такого віку спробував винести із зали для голосування виданий йому бюлетень. «Несуна» затримала міліціонери, які охороняли виборчу дільницю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору