Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські рятувальники МНС нагородили жінку, яка врятувала на пожежі трьох людей

Останні новини 08-кві, 2008, 08:509 prov 2 974
В понеділок 7 квітня медичний персонал та відвідувачі Здолбунівської центральної районної лікарні були не на жарт здивовані – до закладу завітала делегація рятувальників МНС на чолі із начальником Головного управління генерал-майором служби цивільного захисту Миколою Костюком. З квітами та оберемком подарунків офіцери служби порятунку відразу попрямували до палати, де проходить лікування Галина Кондрашова, яка серйозно постраждала 2 квітня під час пожежі в одному із житлових будинків міста Здолбунів. Тієї ночі ця тендітна 27-річна медсестра незважаючи на смертельну небезпеку врятувала з палаючої будівлі трьох людей – подружжя пенсіонерів та їх 35-річну доньку. Цей мужній вчинок дорого коштував молодій жінці – в безсвідомому стані із сильним отруєнням продуктами горіння Галина була доставлена на кареті швидкої в районну лікарню. На щастя, завдяки вчасній допомозі медиків життя героїні було врятовано.
Дізнавшись про героїчний вчинок Галини Кондрашової рятувальники МНС вирішили нагородити молоду жінку. Однак, зважаючи на стан потерпілої, лікарі порадили декілька днів зачекати. І коли здоров’я медсестри трохи покращилося, чоловіки в одностроях МНС відразу вирушили до героїні. Генерал-майор служби цивільного захисту Микола Костюк вручив мужній жінці Почесну Грамоту Головного управління МНС, букет троянд та цінні подарунки. Разом з тим, головний рятувальник області запевнив пані Галину, що її кандидатура буде подана як претендент на звання лауреата Всеукраїнської акції „Герой – рятувальник року”.
- Безумовно, героїчний вчинок Галини Кондрашової заслуговує на всенародне визнання та шану, - сказав начальник ГУ МНС у Рівненській області Микола Костюк. - І тому наше управління буде подавати її кандидатуру до організаційного комітету Всеукраїнської акції „Герой – рятувальник року” як претендента на лауреата Акції від Рівненської області. За час цієї Акції, яку щороку проводить Міністерство з питань надзвичайних ситуацій, наші земляки вже неодноразово ставали переможцями та були нагороджені правами Міністра МНС. Їхні імена та героїчні вчинки тепер відомі не лише на Рівненщині, а й у всій державі. Сподіваюся, що і подвиг Галини Кондрашової буде визнаний на державному рівні та увійде в героїчний літопис Всеукраїнської акції „Герой – рятувальник року”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору