Рівне:

Створення та просування сайтів

Для виплати державних допомог у 2010 році Рівненській області необхідно 776,9 млн. грн.

Рівненська область 22-січ, 2010, 10:369 prov 1 129
Всього для виплати державних допомог, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям у 2010 році за прогнозними розрахунками Рівненській області необхідно 776,9 млн. гривень.
Оскільки закон про Державний бюджет України на 2010 рік не прийнятий, то на І квартал 2010 року затверджено тимчасовий помісячний розпис асигнувань місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення щодо допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства і дітям-інвалідам тимчасової державної допомоги дітям.
Відповідно до зазначеного розпису для Рівненської області на січень місяць 2010 року передбачено 57,4 млн. грн. кошторисних призначень. Фактичні зобов'язання відповідних бюджетів щодо державних допомог в січні поточного року склали 56, млн. грн. В область відповідна субвенція надійшла в повному обсязі та направлена на рахунки районних бюджетів, бюджетів міст обласного значення для виплати одержувачам допомог.
Питання забезпечення своєчасної виплати державних допомог, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету 21 січня поточного року розглянуто на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору