Рівне:

Створення та просування сайтів

До обласного бюджету надійшли кошти на виконання урядових зобов’язань

Рівненська область 05-лис, 2009, 14:289 Lobanovskiy 885
Виступаючи перед бібліотекарями країни у день їхнього професійного свята, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко пообіцяла, що їхня заробітна плата з 1 листопада підвищиться на 50%. Відповідну постанову Кабмін прийняв 30 вересня.

Незважаючи на економічну кризу, уряд виконав свої зобов’язання, і в обласний бюджет з державного надійшла додаткова дотація на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на суму 50 166,6 тис. грн. Ці гроші передбачаються на виплату збільшених заробітних плат для бібліотекарів та працівників органів місцевого самоврядування – сільських, селищних рад та міст районного підпорядкування. Також частина цієї суми піде на проведення розрахунків за енергоносії, що споживаються бюджетними установами, які фінансуються з обласного бюджету.
Крім цього, до обласного бюджету надійшла субвенція на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям. Обсяг цієї субвенції становить 99 814,8 тис. грн.
Обласні обранці на сесії облради 4 листопада затвердили відповідні зміни до бюджету.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору