Рівне:

Створення та просування сайтів

Засуджено львів’янина, який переправляв через державний кордон нелегальних мігрантів

Львівська область 25-січ, 2010, 08:409 Lobanovskiy 928
Вироком Ужгородського міськрайонного суду на 1 рік і 3 місяці засуджено мешканця Львова, який незаконно переправляв через державний кордон України «нелегалів» із Туреччини та Єгипта. Він звинувачувався в організації доставки мігрантів з Львівської області на Закарпаття, а звідти через кордон в країни Європи. Затримали ж ділка на «гарячому» саме під час переправлення групи з 12-ти вихідців з Єгипту та Туреччини.

Як повідомляє прес-служба Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, засуджений - 53-річний уродженець Азербайджану громадянин А., який має громадянство України та останнім часом проживав у Львові. За свій півстолітній вік чолов’яга “заробив” аж чотири судимості, зокрема за хуліганство, рекет, наркотики. Притягувався також до відповідальності за ухилення від сплати аліментів.

У поле зору закарпатських правоохоронців цей «львівський» азербайджанець потрапив кілька років тому за організацію каналів нелегальної міграції. У 2004 році був засуджений умовно, з призначенням випробувального терміну. Через два роки знову був засуджений, однак суд чомусь звільнив його з-під варти на підписку про невиїзд. Ця поблажливість Феміди дозволила азербайджанцеві “піти в біги”. У 2008 році його розшукали і затримали в одній з областей України співробітники спецпідрозділу УСБУ в Закарпатській області. Далі зловмисника засудили, але він відбувся доволі легким покаранням.

Загалом торік закарпатська спецслужба розслідувала 12 кримінальних справ стосовно двох організованих злочинних угруповань, які займалися переправленням нелегальних мігрантів. Було розшукано чотирьох осіб, які переховувалися від слідства. Вироками судів на Закарпатті торік було засуджено 26 організаторів та активних членів каналів нелегальної міграції.



ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору