Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині за матеріалами СБУ засуджено іноземця - організатора каналу нелегальної міграції

Львівська область 21-бер, 2011, 11:029 Lobanovskiy 981
Апеляційний суд Львівської області залишив без змін вирок Залізничного районного суду м. Львова стосовно 32-річного громадянина Нідерландів, який організував незаконне переправлення громадян країн Близького Сходу через державний кордон України.
Наприкінці лютого 2010 року співробітники СБУ у м. Львові на орендованій квартирі затримали 4-х осіб громадян Ірану, які перебували на території України без законних підстав. В подальшому, під час спроби залишити країну у пункті пропуску через державний кордон „Рава-Руська” правоохоронці затримали громадянина Нідерландів, який організував доставку в Україну затриманих іранців і за 5 тис. доларів США зобов’язався незаконно переправити їх до Республіки Польща поза пунктами пропуску.
Слідчими СБУ було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.
Вироком суду іноземця – організатора каналу нелегальної міграції засуджено до 3 років позбавлення волі з конфіскацією засобів вчинення злочину.

Прес-центр СБ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору