Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині вступив у законну силу судовий вирок щодо організаторів каналу нелегальної міграції

Хмельницька область 07-лют, 2011, 09:099 prov 1 242
Апеляційний суд Хмельницької області залишив без змін вирок Хмельницького міськрайонного суду за кримінальною справою, порушеною СБУ стосовно трьох громадян України, причетних до незаконного переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон.
У серпні 2009 року співробітники СБ України Хмельницької області викрили групу осіб з числа мешканців м. Києва і Львівської області, котрі незаконно намагалися переправити сімох громадян Республіки Шрі-Ланка через українсько-польський кордон. Організатори каналу забезпечили іноземців тимчасовими сховищами, транспортними засобами, а також надали їм інформацію щодо місця, часу та способу незаконного перетину державного кордону України.
У результаті судового розгляду одного обвинуваченого визнано винним у скоєнні злочину, двох інших – у підготовці до скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон) Кримінального кодексу України і призначено покарання у вигляді до 3 років 3 місяців позбавлення волі з іспитовим терміном.


Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору