Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 28-січ, 2010, 10:069 prov 961
Бджоляр „воскрес” у морзі
76-річний поляк Йозеф Гузі займається бджільництвом. Після укусу бджоли у нього стався серцевий напад, а потім чоловік втратив свідомість. Лікар заявив, що Гузі мертвий і накрив тіло простирадлом.
Через три години після візиту лікаря прибули представники похоронного бюро. Вони поклали чоловіка в труну, а потім відвезли до зали бюро. Однак через кілька годин Йозеф Гузі отямився, почав кликати на допомогу і стукати в кришку труни. Один зі співробітників бюро почув його крики й відкрив труну.
Літнього бджоляра госпіталізували і через кілька днів виписали з лікарні. Як Гузі сам заявив журналістам, насамперед він подарував горнятко меду співробітникові похоронної контори, якому завдячував порятунком.

Знову винні водії
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав керівників обласних управлінь внутрішніх справ більше уваги приділяти викоріненню у підлеглих хамства, грубості, що є перешкодою підвищення довіри громадян до міліції. Торкаючись теми хабарництва на дорогах на підсумковій колегії МВС України за участю керівників регіональних управлінь міліції, Луценко зауважив, що це “дорога з двостороннім рухом”, на якій у більшій частині випадків хабар працівникам ДАІ пропонує водій. Саме тому, на його переконання, необхідно посилити притягнення до відповідальності водіїв, які пропонують хабарі.

“Ботокс” – зброя терористів
Препарат для омолодження “Ботокс” визнано потенційною зброєю терористів: його основним інгредієнтом є смертельний токсин, одного граму якого вистачить, щоб вбити кілька тисяч людей.
Американські експерти з безпеки вважають, що ботулінічний токсин, який виділяється бактеріями Clostridium botulinum, є сильною природною отрутою нервово-паралітичної дії: крупинкою цієї речовини можна вбити дорослу людину вагою приблизно 70 кг, а одного граму вистачить, щоб забрати життя у декількох тисяч людей.
У світі існує всього 8 компаній, які мають право виробляти “Ботокс”. Проте у зв’язку із зростанням популярності цього препарату він набув широкого поширення і на чорному ринку. Виникли мережі підпільних фабрик, які працюють, як правило, через інтернет, і готові доставити “Ботокс” будь-кому, в кого є гроші. Тепер потенційному терористові навіть не потрібно виводити небезпечні бактерії: їх можна просто купити у виробників контрафактного “Ботокса”, переконані фахівці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору