Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 24-лис, 2005, 12:529 prov 1 136
МВС скасувало привілейовані номери
Міністерство внутрішніх справ України скасувало привілейовані номери і прирівняло їх до звичайних. Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв»ю радіо “Ера”.
– Немає вже АПУ, майже немає ВР, КМ. Але ІІ, МІ залишаються, оскільки це приватна власність, – сказав Луценко. За його словами, власники цих номерів заплатили за них гроші, тому МВС не може просто їх забрати. Для того, щоб це зробити, міністерство повинне було безкоштовно їх видавати.
– Ми з цим (привілейованими номерними знаками – Кор.net) місяці три боролися, потім плюнули й оголосили, що всі номери однакові. Навіть якщо там написано, як у мене, номер – 001 або на борту автомашини державний герб і державний номер, – сказав глава МВС.
Луценко повідомив, що він їздить по Києву без блимавок і без зупинки руху, так само, як й інші члени Кабінету Міністрів. – Але в мене складається враження, що я один зупиняюся на червоне світло. Тому питання самодисципліни теж існує, – додав Луценко.

Зареєстрована Партія політики Путіна
Партія “Слов»янський народно-патріотичний союз” заявила про свою перереєстрацію Міністерством юстиції на Партію політики Путіна. Про це повідомив лідер партії Олександр Гичко. За його словами, 18 листопада партія отримала від Мін»юсту свідоцтво про реєстрацію її з новою назвою.
Гичко зазначив, що відповідне рішення про перейменування партії було прийняте на третьому її з»їзді 24 вересня, а потім підтверджено делегатами четвертого з»їзду. Він повідомив, що делегати з»їзду вирішили не роз»їжджатися по своїх містах доти, поки Мін»юст не зареєструє назву.
Крім того, Гичко повідомив, що Партія політики Путіна візьме участь у виборах Верховної Ради у 2006 році самостійно, оскільки вважає себе самодостатньою політичною силою.

В Іраку американські солдати розстріляли дітей
У понеділок, 21 листопада, в Іраку американські солдати помилково обстріляли автомобіль, у якому були мирні іракці, зокрема кілька дітей.
Трагедія сталася неподалік від військової бази США в місті Бакуба. Повідомляють, що американські військові, захищаючи конвой, що прямував до бази, відкрили вогонь по автомобілю, який “рухався ірраціонально”.
Унаслідок інциденту загинули всі п»ятеро людей, котрі були в обстріляній машині, серед них троє дітей. Ще двоє людей поранено. Такі дані навів лікар Ахмед Фуад, котрий працює в міському морзі Бакуби, а також представники місцевої поліції.
А за даними представника Пентагона, унаслідок інциденту загинули три людини, серед них одна дитина, і ще три пасажири обстріляного автомобіля поранено.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору