Рівне:

Створення та просування сайтів

Луценко каже, що суддя Зварич в Києві під депутатським прикриттям

Кримінал 18-січ, 2009, 15:269 prov 2 161
Міністерство внутрішніх справ України має певну інформацію, що суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич може перебувати у Києві.

Про це в суботу на прес-конференції в Івано-Франківську сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«МВС має орієнтовні дані про місцезнаходження пана Зварича у столиці нашої країни… Я скажу більше - під депутатським прикриттям», - сказав Луценко.

За його словами, він зауважив, що певні чутки, які були розповсюджені окремими ЗМІ про начебто смерть Зварича, є спробою «замести сліди».

«Я вже маю певний досвід у роботі МВС і тому скажу: це було приводом. Ми б уже мали офіційне повідомлення від колег з Польщі, а оскільки їх немає, то у мене враження, що це лише намагання замести сліди і відволікти увагу правоохоронців», - цитує слова Луценка УНІАН.

http://www.unian.net/rus/news/news-295609.html
Схожі новини
Коментарі - всього 4

Сергей 18-січ, 16:55

Что-бы не говорил Луценко, Зварича не найдут. Если он начнет говорить, то просто не хватит мест в тюрьмах. Это только для высшей власти, для кого он работал и кому отстегивал. Я думаю многие знают где он и хорошо спонсируют его отдых.

alekcandr 18-січ, 17:40

80% судей-взяточники и ворюги Зварич 00001% от огромной армии

Alex 18-січ, 18:02

Зварич - це похідна від керівництва нашої країни, так що прикривати його будуть ті круки, які із ним їли падаль. Бандитам тюрми - мабуть лише лозунг радянської епохи. Вкрав зернятко - і на Соловки, а вкрав мільйончик - і в нардепи.

Андрій 18-січ, 23:29

Юра говорить багато а робить мало усе він про усіх знає тільки нічого не робить так напевно вигідніше і в кишені щось шуршить нащо таких шанованих людей ловити лохів мало і доїжджаючих на яких можна показник робити
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору