Рівне:

Створення та просування сайтів

Суддя Зварич знайшовся!!!

Україна 21-січ, 2009, 23:479 prov 1 382
Суддя Зварич знайшовся!!!


Екс-голова Львівського господарського адміністративного суду Ігор Зварич знайшовся. Про це ЗІКу сьогодні, 21 січня, повідомив головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.

Подаємо текст журналістського розслідування, яке провів Микола Савельєв:

«Нехай будуть посоромлені всі недоброзичлиці екс-голови Львівського адміністративного суду Ігоря Зварича, котрі пророкували, що цього надзвичайно поважного чоловіка немає вже серед живих. Є, шановна громадо, є. Не лежить у криниці з розрубаною головою і не відпочиває на курортах Сейшел (хоча останнє цілком імовірно). Пан Зварич дав про себе знати у вельми цікавий спосіб: він подав до суду!!! 16 січня 2009 року, відразу після знакового обряду посівання у домівках українців, до Львівського окружного адміністративного суду надійшло поштою дві позовні заяви, підписані оригінальним почерком цього слуги Феміди. У першому позові пан Зварич просить скасувати ухвалу Печерського районного суду м. Києва про взяття його під варту. У другому – скасувати рішення Верховної Ради України (!) про звільнення його з посади голови Львівського адміністративного суду та позбавлення недоторканності, бо, мовляв, на той момент ще не було вироку суду щодо порушеної проти нього кримінальної справи. Як поінформувало джерело в суді, нині ці справи вже розписали на суддів Андрія Ланкевича і Віталія Мартинюка. Про всяк випадок, «Ратуша» скерувала до суду офіційний запит, де поцікавилася деякими обставинами цієї справи…

Про два мільйони гривень і мільйон доларів, знайдених в адепта правосуддя, про сексуальні оргії і корупційні схеми у позовних заявах – жодного слова. Немає жодного сумніву, що сценарій реабілітації сплюндрованої репутації цього судового титана думки розробляли зовсім не у Львові. Саме в київських ошатних кабінетах, під прикриттям депутатів Верховної Ради, виношували і нині втілююють у життя плани повернення в наше сьогодення цієї ганьби... Невже силовики допустять, аби їх укотре "опустили", а багатомісяний задокументований труд спустили в унітаз? Аби з’ясувати нюанси, "Ратуша" зустрілася з начальником відділу першого слідчого управління з розслідування особливо важких злочинів генералом Володимиром Жербицьким.

http://zik.com.ua/ua/news/2009/01/21/166321
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору