Рівне:

Створення та просування сайтів

СБУ впіймала Зварича на горищі

Україна і світ 12-бер, 2009, 16:049 prov 1 011
Служба Безпеки України затримала колишнього голову львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича. Про це повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко.
“Його було затримано у Львові на квартирі в будинку по вулиці Тарнавського приблизно о 21:00, де він переховувався від правосуддя, бійцями спецпідрозділу “Альфа” під час спроби втечі через горище на даху цього будинку”, — сказала вона.
“Він буде переданий слідчим прокуратури, які розслідують цю кримінальну справу”, — наголосила прес-секретар.
В той же час джерела у Львові повідомили “Українській правді”, що екс-суддя Зварич був затриманий у власній квартирі у присутності дружини та тещі.
За словами джерела, працівники СБУ підігнали пожежну машину з драбиною, по якій вони потрапили до помешкання через вікно.
Як відомо, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича 3 грудня 2008 року за підозрою в одержанні хабара в розмірі $100 тис.
Наступного дня у Зварича і семи інших суддів цього суду провели обшуки в службових кабінетах та квартирах. У самого Зварича вдома знайшли $1 млн. і більше 300 тис. грн.
Після обшуку суддя ліг до лікарні і пробув там кілька днів, після чого покинув лікарню і зник у невідомому напрямку.
12 грудня 2008 року Зварич був звільнений з посади голови суду, а 15 грудня оголошений в розшук, — передає “Українська правда”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору