Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники підняли корпус “Boeing-737”

Україна і світ 28-січ, 2010, 10:109 prov 910
Літак ефіопської авіакомпанії “Ethiopian Airlines”, що летів за курсом Бейрут - Аддіс-Абеба, 25 січня за кілька хвилин після зльоту з міжнародного аеропорту ліванської столиці розбився над Середземним морем. Нещодавно біля узбережжя Лівану виявлено його фюзеляж.
Рятувальники сподіваються, що більшість тіл загиблих пасажирів досі перебувають всередині літака. Наразі вдалося знайти тіла лише 34 загиблих. Жодного вцілілого в авіакатастрофі поки що виявлено не було. Ймовірно, що разом з літаком на поверхню буде піднято і бортовий самописець. Доки ж “чорний ящик” не знайдено, однією з причин катастрофи вважається помилка пілота. З невідомих причин він не виконав вказівки диспетчерів про зміну курсу, щоб уникнути входження в зону шторму, і літак попрямував у протилежному напрямку, що могло стати причиною трагедії. Раніше влада Лівану заявила, що однією з причин авіакатастрофи стали погані погодні умови - дощ і гроза.
За словами очевидців, які спостерігали за катастрофою з боку узбережжя, літак, що падав у море, був повністю охопленим вогнем. Згідно з однією з версій, у лайнер могла потрапити блискавка. Версію теракту ліванська влада відкинула. У ході розслідування події вдалося також встановити, що “Boeing” був технічно справним.
Усього на борту перебувало 92 людини, включаючи 8 членів екіпажу. Серед пасажирів - 54 ліванці, 22 громадяни Ефіопії, двоє британців, а також громадяни Канади, Росії, Франції, Іраку і Сирії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору