Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 06-кві, 2006, 11:389 prov 900
На Закарпатті захворіли десятки людей на кір
На сьогодні в інфекційних стаціонарах Закарпатської області перебувають 80 хворих на кір. Як повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України у Закарпатській області, всього з часу виникнення епідемічного ускладнення у регіоні було виявлено 431 хворого на кір.
Комплекс протиепідемічних та лікувально-профілактичних заходів з ліквідації та локалізації спалаху кору триває.
Спалахи захворюваності на кір у Закарпатській області почали фіксувати з початку 2006 року.

Опрацювали 100% протоколів
Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів дільничних виборчих комісій. За даними інформаційно-аналітичної системи ЦВК, за Партію регіонів проголосували 32,12% виборців, БЮТ — 22,27%, «Нашу Україну» — 13,94%, СПУ — 5,67% і КПУ — 3,66%.
За Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція» — 2,93% виборців, Народний блок Литвина — 2,43%, Український народний блок Костенка і Плюща — 1,87%, партію «Віче» — 1,74%, Громадянський блок «Пора»-ПРП 1,47%, Опозиційний блок «Не Так!» — 1,01%, Партію «Відродження» — 0,96%.
Кабмін запровадить мінімальну погодинну оплату праці
З 2007 року Кабінет Міністрів має намір запровадити мінімальну погодинну оплату праці як державну соціальну гарантію, передають Українські новини.
Про це повідомила служба віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка, посилаючись на законопроект, схвалений на засіданні урядового комітету.
Передбачається, що розмір мінімальної погодинної заробітної плати буде встановлюватися щорічно разом з розміром щомісячної мінімальної зарплати законом про державний бюджет України на відповідний рік, з урахуванням прожиткового мінімуму і середньої зарплати.
Кабмін має намір запропонувати Верховній Раді внести відповідні зміни до закону «Про оплату праці» і Кодекс законів про працю.
Для спрямування цього законопроекту для затвердження до Верховної Ради він повинен бути схвалений на засіданні Кабміну.
Держбюджет-2006 передбачає підвищення мінімальної зарплати з 1 січня з 332 гривень до 350 гривень, з 1 липня — до 375 гривень, з 1 грудня — до 400 гривень.

У Росії завалився дах ковзанки
У п’ятницю, 31 березня, на ковзанці «Охта-парку», розташованого у Всеволожському районі Ленінградської області Росії, завалився дах.
Інцидент трапився о 14:30 за місцевим часом (13:30 за київським). У момент обвалення на ковзанці було 10 людей, 8 із них вибралися самотужки, а двоє отримали незначні травми.
За даними МНС, завалилася ділянка легкої покрівлі завбільшки 30 на 30 метрів. Причини з’ясовують.
Наразі на місці події рятувальники і будівельники розбирають конструкції, що завалилися, у роботах беруть участь 27 людей і 7 одиниць техніки.

У Шуфрича забрали дачу в Пущі-Водиці
Оболонський районний суд Києва визнав недійсним договір про оренду дачного будинку, укладений між будинком відпочинку «Пуща-Водиця» Державного управління справами і Нестором Шуфричем, передає УНІАН.
Як зазначили в прес-службі Фонду держмайна, при укладенні договору була порушена низка норм цивільного права і Закон України «Про оренду державного і комунального майна».
За інформацією Фонду, рішення Оболонського районного суду було винесено в справі позову прокурора Оболонського району Києва, поданого в інтересах держави в особі Фонду державного майна України.
Загальна площа орендованого Шуфричем дачного будинку складає 126 кв. м, у тому числі житлова — 59,9 кв. м.

Розбився пасажирський літак
У Бразилії розбився пасажирський літак, на борту якого перебувало 17 пасажирів і 2 члени екіпажу.
Уламки літака знайшли у гірській місцевості за сто кілометрів від східної частини столиці, приблизно через 10 годин після того, як літак зник з екранів радарів. Усі пасажири та члени екіпажу загинули.
Раніше повідомлялося про те, що літак LET-410 авіакомпанії Team здійснював внутрішній рейс Макає - Ріо-де-Жанейро. Він вилетів з аеропорту Макає о 17:19 за місцевим часом і о 18:02 мав прибути до столичного аеропорту Santos Dumont, проте літак до аеропорту не прибув.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору