Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільські міліціонери викрили у хабарництві заступника голови райдержадміністрації

Тернопільська область 01-лют, 2010, 11:469 Lobanovskiy 1 000
Працівники Тернопільського обласного управління боротьби з організованою злочинністю затримали «на гарячому» одного із заступників голови Чортківської райдержадміністрації, котрий вимагав у підприємця більше чотирьох тисяч гривень хабара.
Як повідомив виконуючий обов’язки начальника УБОЗу в Тернопільській області, підполковник міліції Ярослав Матвійчук, у січні до державного службовця звернувся бізнесмен, щоб орендувати службові приміщення загальною площею 70 квадратних метрів. Чиновник вирішив нажитися на прохачеві – запросив у нього грошову «віддяку» для себе. Заступник голови вимагав та отримав гроші у своєму службовому кабінеті. Після того, як він забрав у приватного підприємця 4 200 гривень хабара, в перебіг подій втрутилися міліціонери. Оперативники затримали службовця в його кабінеті та вилучили отримані ним гроші. До слова, чиновник за хабар віддав в оренду службові приміщення, навіть не думаючи дотримуватися визначеної для цього законом процедури.
Слідчі прокуратури Чортківського району порушили за фактом одержання хабара службовою особою кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 368 (частина 2) Кримінального кодексу України. Працівники обласного УБОЗу встановлюють інші факти щодо отримання хабарів високопосадовцем. Триває розслідування. Підозрюваного у хабарництві поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Петро Колісник, ВЗГ УМВС України в Тернопільській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору