Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині за хабарництво затримали одного з високопосадовців

Тернопільська область 03-лют, 2010, 08:449 Lobanovskiy 922
"На гарячому" спіймали одного з місцевих високопосадовців на Тернопільщині. Урядник вимагав від підприємця чотири тисячі гривень за можливість орендувати офіс.

Правоохоронець:

- На долоні поблизу великого пальця виявлено світіння світло-зеленого кольору на правій руці.

Про те, що ці руки ласі до дармових грошенят, правоохоронці довідалися від місцевого приватного підприємця. Чоловік надумав винайняти приміщення під офіс, і прийшов по дозвіл в адміністрацію. Тамтешній вельможа вирішив нажитися на прохачеві - зажадав винагороди для себе. За що й поплатився.

Ярослав Матвійчук, в. о. керівника управління ГУ МВС України в Тернопільській області:

- Затримали посадовця Чортківської райдержадміністрації, а саме - заступника за вимагання та отримання хабара у розмірі чотирьох тисяч гривень.

Предмет зірваної міліціонерами оборудки - сімдесят квадратних метрів площі, розпоряджатися якою урядник, насправді, не мав права.

Ярослав Матвійчук, в. о. керівника управління ГУ МВС України в Тернопільській області:

- Даний посадовець перевищив свої обов’язки, так як він не мав права заключати з будь-яким підприємцем договорів щодо надання в оренду приміщень.

Підозрюваного в хабарництві чиновника одразу затримали, проти нього вже порушили кримінальну справу. Тепер слідчі ретельно перевіряють його біографію. Не без підстави припускають, що хапуга порушив закон не вперше.

Андрій Герко, Сергій Шворников, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору