Рівне:

Створення та просування сайтів

У хабарництві в Івано-Франківській область підозрюють сільського голову та керівника кооперативу

Івано-Франківська область 05-лис, 2009, 03:019 Lobanovskiy 1 072
Минулого тижня працівники прикарпатської міліції викрили у хабарництві ще двох посадовців. Зокрема, співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області задокументували факт вимагання та отримання хабара головою одного з сільських населених пунктів Косівського району. Сільський очільник оцінив свої зусилля щодо вирішення питання про надання мешканцеві райцентру земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства сумою 6 тисяч доларів США. Після своєрідних “торгів” зацікавлені сторони зупинилися на сумі 2 тисячі американських доларів.
Про це повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


У процесі здійснення оперативних заходів убозівці затримали сільського голову “на гарячому” у райцентрі, щойно він отримав грошову винагороду за сприяння у вирішенні зазначеного питання. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.2 статті 368 Кримінального кодексу України – одержання хабара, поєднане з його вимаганням.
Інший випадок хабарництва зафіксований у Тисменицькому районі. Працівникам Державної служби боротьби з економічною злочинністю стало відомо, що при зверненні приватного підприємця до керівника агрокооперативу з проханням укласти договір оренди приміщення боксу той зажадав 2 тисячі гривень. Цією сумою обумовлювалося й наступне зменшення орендної плати за використання приміщення. Оперативники затримали голову правління відразу після того, як він отримав жадану суму хабара. Підозрюваного також притягуватимуть до кримінальної відповідальності.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору