Рівне:

Створення та просування сайтів

Голови сільських та селищних рад прийняли Звернення до жителів Хмельницької області

Хмельницька область 03-лют, 2010, 09:519 Lobanovskiy 1 074
1 лютого, відбулося засідання Хмельницького регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, яку провів заступник голови регіонального відділення – Ружичанський сільський голова Хмельницького району Леонід Гуцалюк. Учасники засідання, сільські та селищні голови Хмельницької області, схвалили Звернення Ради Хмельницького регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад до жителів Хмельницької області.
Про це Провінційці повідомили у Хмельницькій міській раді.


У зверненні йдеться : "Дорогі земляки!
7 лютого 2010 року народ України має зробити важливий крок, від якого залежить майбутнє нашої Батьківщини. Обираючи нового Президента України, ми визначаємо напрямок, яким буде рухатись країна у найближчі п’ять років.
Враховуючи вагомість такого кроку, звертаємось до кожного мешканця Хмельниччини із закликом прийти на вибори та зі всією відповідальністю за долю держави виконати свій конституційний обов‘язок, з честю і гідністю продемонструвати свою громадську і життєву позицію, аби обрання нового Президента України пройшло чесно та усвідомлено.
Закликаємо наших колег - керівників сільських і селищних територіальних громад, на плечі яких покладається величезна відповідальність за проведення виборів на місцях, зробити усе можливе для виключення будь-яких спроб підкупу голосів виборців, підробки бюлетенів та фальсифікації народного волевиявлення.
Вибір, дорогі подоляни, зробите ви. Ми віримо, що це буде усвідомлений демократичний вибір, від якого залежатиме доля України і нашої рідної Хмельниччини".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору