Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині юнак задушив чоловіка, який його приютив

Хмельницька область 03-лют, 2010, 10:109 Lobanovskiy 864
Скільки вовка не годуй, а він все одно у ліс дивиться. Яскравим підтвердженням цьому старовинному прислів’ю стала прикра кримінальна історія, яка днями мала місце у Шепетівського районі.
Самотній 60-річний мешканець райцентру кілька місяців тому у своєму домі дав прихисток 22-річному юнакові. Хлопець вів кочівний спосіб життя. Спочатку попросився на кілька ночей до сусідів чоловіка, з сином яких у нього склалися дружні відносини. Але через пристрасть до алкоголю ті швиденько виставили квартиранта за двері. Тоді він і звернувся до пенсіонера з проханням на деякий час прихистити в обмін на допомогу по господарству. Останній не відмовив, тим більше, що і сам полюбляв інколи перехилити чарчину, а робити це у компанії якось зручніше, ніж на самоті. Хлопець квартирував у чоловіка близько місяця. У цей період у господаря будинку зі схованки зникли 100 доларів США, які він приберіг на «чорний» день.
У вечір напередодні смерті гостинний хазяїн та квартирант разом випивали і хлопець під впливом алкоголю ненароком обмовився, що це він викрав гроші. Пенсіонер не на жарт обурився такій невдячності. Молодик, хоч і був під хмелем, але швидко зрозумів, що сам себе викрив і тепер може потрапити за ґрати. Намагаючись приховати крадіжку, він, улучивши момент, накинувся на бідолашного з шматком мотузки і затягував її доти, доки останній не перестав подавати ознаки життя. Упевнившись, що чоловік мертвий, зловмисник швиденько зібрав свої нехитрі пожитки та подався у світи.
Діставшись Старокостянтинівського району, він вирішив пересидіти деякий час у місцевому монастирі. Та довго ховатися не довелося. За два дні працівники міліції, до яких звернулися сусіди убитого, розшукали і заарештували підозрюваного. Наразі за фактом убивства порушена кримінальна справа за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору