Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині кредитори забили до смерті чоловіка

Хмельницька область 29-січ, 2010, 12:169 prov 1 061
Безневинною жертвою шахрайських нахилів свого друга став 30-річний мешканець Шепетівки. Чоловік загинув від тяжких тілесних ушкоджень, які заподіяли йому кредитори його кума.
Про це Провінційці повідомила Інна ПРОНИК, ВЗГ УМВСУ в Хмельницькій області.


Ця історія з трагічним кінцем розпочалася з того, що 32-річний шепетівчанин, який любив розкошувати, але при цьому не бажав важко працювати, вигадав собі схему швидкого збагачення. Він брав у суборенду у місцевих підприємців сільськогосподарську техніку та продавав її, як справжній власник, а потім зникав з грошима. Від рук шахрая постраждало чимало бізнесменів Хмельниччини, у яких врешті-решт увірвався терпець і вони звернулися за допомогою до міліції. Міліціонери спритника досить швидко вирахували і заарештували, але на цьому справа не завершилася. Арешт кривдника не вирішив проблеми ошуканих підприємців, адже останній і раніше не збирався повертати їм видурені кошти, а тепер, перебуваючи за ґратами, і поготів не міг цього зробити.
Намагаючись розв’язати таку непросту ситуацію і будь-яким способом повернути втрачене, один з підприємців, які стали жертвами шахрая, вдавшись до допомоги двох товаришів, вирішив спробувати самотужки знайти схованку, де зловмисник, на його думку, мав би переховувати набутий злочинним шляхом капітал. Від людини з близького оточення шахрая він почув припущення, що той міг віддати усе накопичене на зберігання своєму кумові. Не довго думаючи, трійця молодиків розшукала адресу кума і подалася до нього поговорити «по-чоловічому». Але останнього вдома не було. За словами рідних, молодого чоловіка запросили у гості. Але це «народних месників» не зупинило і вони подалися услід за хлопцем. Останній був здивований таким неочікуваним візитом незнайомців, та від пропозиції з’ясувати стосунки не відмовився.
Чоловіки посадили молодика у автомобіль та вивезли у ліс неподалік Шепетівки, де за допомогою палиці спробували вибити у нього інформацію про місце знаходження грошей. Але оскільки той і справді нічого не знав, катування та побої не дали бажаного результату. Упевнившись, що їх зусилля марні, зловмисники вкинули жертву у багажник свого автомобіля та повезли назад у місто. Викинувши потерпілого на обочині при в’їзді в місто, трійця, як ні в чому не бувало, вирушила далі шукати шляхи повернення вкрадених коштів. Побитий до напівсвідомості чоловік ще спромігся з останніх сил зателефонувати своєму знайомому, але розповісти суть справи так і не встиг — зв’язок обірвався. За кілька годин по тому випадкові перехожі виявили бездиханне тіло молодого чоловіка на узбіччі. Він помер внаслідок черепно-мозкової травми та численних тілесних ушкоджень.
Наразі за фактом смерті порушена кримінальна справа за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які потягли за собою смерть потерпілого). Двоє із трьох підозрюваних у скоєнні злочину затримані й перебувають під вартою. Розслідування обставин справи триває.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору